RSS

Henri Coandă și apa vieții

11 Feb

Savantul român Henri Coandă a căutat toată viața secretul „tinereții fără bătrânețe” din basmele românești. Se pare că l-a găsit … chiar dacă asta s-a întâmplat după 30 de ani de la dispariția sa dintre noi.

hunza-people

În nordul Pakistanului se află Țara Hunzilor, Vilkambamba este în Ecuador, o vale muntoasă se găsește în Georgia, o altă vale există în Mongolia și încă una în Peru. Acestea sunt locurile în care oamenii sunt mai longevivi (trăiesc peste 100 de ani) și mai sănătoși decât oriune pe această planetă. Locuitorii din aceste regiuni au diete diferite, dar au în comun apa pe care o consumă, care este apă de ghețar. Coandă a călătorit, a cercetat și a descoperit că apa din aceste cinci locuri prezentă niște caracteristici anormale pe care le-a măsurat. Astfel, el a observat că punctul de înghet și de fierbere era diferit, vâscozitatea și tensiunea superficială era diferită față de apa obișnuită. După doar 5 ani de cercetări, Henri Coandă putea prezice durata medie de viață a oamenilor din orice loc de pe glob doar prin stabilirea calității apei pe care aceștia o beau.

Cu puțin timp înainte să moară, Henri Coanda i-a dezvaluit unui confrate mai tânăr, american, marea descoperire a vieții sale: „apa vie”. O apă deosebită, cu un potențial uriaș asupra sănătății umane. Convins că formula ei putea fi recreată în laborator, savantul român i-a încredințat această misiune științifică asistentului său, Patrick Flanagan.

Flanagan a primit rezultatele cercetărilor de-o viaţă ale savantului român privind „apa vie” sau „apa hunza”, de fapt apa care se găseşte în cele cinci regiuni descoperite şi studiate de Coandă. Henri Coandă i-a înmânat aceste rezultate la puţin timp după împlinirea vârstei de 80 de ani, cu condiţia ca să continue cercetările pentru a descoperi un mod a produce apă cu calităţi similare celei din aceste cinci regiuni. Dr. Flanagan şi-a început astfel cercetările care aveau să dureze 30 de ani. Tot Henri Coandă i-a lăsat o fiolă cu apă hunza, veche de peste 40 de ani, obţinută în timpul călătoriei sale în Ţara Hunzilor, lucru care pe vremea aceea, adică pe la începutul sec. XX, nu era deloc uşor. Expediţia dura în mod normal luni de zile, iar primejdiile erau foarte mari.

După o muncă de 30 de ani, desfășurată alaturi de soția sa, Patrick Flanagan a reușit să creeze două produse de exceptie identice cu apa ghetarului Hunza din Pakistan. Așa s-au născut Active-H și Crystal Energy, cele doua „ingrediente-minune” care asigură „tinerețea fără bătrânețe”. Citiți-le povestea, relatată chiar de creatorul lor, Patrick Flanagan:

Pe urmele centenarilor
Henri Coandă (1886-1972), laureat al premiului Nobel, inventator renumit, considerat parintele dinamicii fluidelor („Efectul Coandă”), m-a invitat la scurt timp după împlinirea vârstei sale de 80 de ani (era încă într-o forma fizică deosebită) la el în birou și mi-a spus: „Am un proiect la care am lucrat tot timpul vieții mele, și nu cred că îl voi putea duce la bun sfârșit. Doresc să ți-l încredințez ție, în vederea continuării cercetărilor”. La o primă vedere, tema părea bizară: „tinerețea fără bătrânețe”, o problema careia îi dedicase aproape întreaga viață, încercând să găsească o soluție efectivă.

coanda

Dr. Patrick Flanagan, age 17 with Dr. Henri Coanda at Huyck Research Laboratories, 1962

Povestea fulgilor de zăpadă

În calitatea sa de specialist în fluide, Henri Coandă a descoperit că fulgii de zăpadă „sunt vii”. Ei au un sistem circulator ca și ființele vii, format din artere mici, ca niște brațe, prin care circulă apa. Apa îngheață spre exterior, dar continuă să circule în interior. El a descoperit că la temperaturi sub 0gr.C, atunci când fulgii se formează, viața lor durează atâta timp cât apa circulă prin artere, iar pe măsură ce această circulație încetinește, fulgii îngheață și „mor”. Pe baza acestui fenomen, savantul a considerat fulgii de zapada drept niste ființe vii. El a cercetat viața fulgilor de zăpadă în diferite zone de pe planetă și a făcut descoperiri de importanță vitală în cursul călătoriilor sale, cu consecințe de ordin practic. Acesta era „secretul” pe care mi-l lăsa moștenire și pe care urma să-l dezleg. Mi-a încredințat deci rezultatele cercetarilor sale, precum și caracteristicile de excepție ale apelor din cele 5 regiuni vizitate și, recunoscănd că nu are nici cea mai vagă idee despre cauza care le face așa de deosebite, si-a închipuit că într-o buna zi eu voi descoperi „o mașină” care să producă o apă la fel de miraculoasă ca cea din Țara Hunza.

Ghetarul albastru

Așa am început o căutare de peste 30 de ani, ca să dau răspuns la această întrebare-problemă a Dr. Coandă. Am primit de la el și un eșantion de apă Hunza, veche de 40 de ani. Henri Coandă mi-a explicat că apa provine dintr-un ghețar albastru, vechi de mii de ani. Apele lui zgomotoase, care udă această vale, sunt de fapt cauza sănătății excelente a băștinașilor, precum și a longevității lor. Sunt ape vii, la fel de vii ca și fulgii de zăpadă. Ei beau această apă, cu un aspect foarte lăptos, din cauza mineralelor pe care le conține, în timp ce pentru vizitatori, care consideră această apă prea tulbure ca să o bea, au o fântână cu apă limpede, săpată în mijlocul văii. Pakistanezii nu ar bea niciodată din această apă, conștienți fiind că apa ghețarului este cu mult mai sănătoasă.

Microcluster

Hotărât să dezleg „misterul apei vii”, am început cercetările, încercând tot felul de experimente (câmpuri energetice), ba chiar am reușit să obțin o apă cu aceleași caracteristici deosebite, însă în momentul în care lichidul se mișca, ele dispareau și apa revenea la starea ei anterioară. În timp ce apa originală din Țara Hunza, cu toate că era veche de 40 de ani, nu își schimba deloc proprietățile, chiar dacă o scuturai, fierbeai sau înghețai, sau faceai alte lucruri cu ea. De ce își păstra apa Hunza proprietățile nealterate? În cele din urmă, am descoperit în această apă un mineral foarte mic, asemănător unor bile (de 2000 de ori mai mic decat o globula rosie), care poseda un potential electric foarte ridicat (numit potential Zeta), cu o încărcătură negativă, motiv pentru care atrage hidrogenul, rezultând în final structuri cristaline fluide. Între timp, prin studiile care s-au făcut în ultima vreme, știm că și apa din corpul omenesc, apa din jurul celulelor și din jurul proteinelor din celule, prezintă o structură cristalină elevata. Daca bem apă obișnuită de la rețea, care nu prezinta nici o structura cristalina (apă „amorfă”), organismul nostru trebuie să transforme această apă într-o apa „vie”, biologică, cu structură cristalină. Apa Hunza are deja această structură, ceea ce înseamnă că atunci cand oamenii o beau ingereaza deja o apa biologică, cu toate caracteristicile de care organismul are nevoie pentru a trăi.

Elixirul tineretii – Crystal Energy
Dr. Alexis Carrel a primit premiul Nobel pentru că a reușit să mențină în viață o inimă de găină, timp de 37 de ani. El spunea că secretul vieții constă în hrănirea corectă a celulei și eliminarea toxinelor, iar dacă acest lucru încetează dintr-un motiv sau altul, celula va muri intoxicată cu propriile ei reziduuri. Pentru ca toxinele să poată părăsi celulele, iar hrana să poata pătrunde în ele, este foarte important ca celulele sa fie într-un contact foarte strâns cu apa. După 30 de ani de cercetări, și după ce m-am căsătorit cu soția mea, Gael, am ținut experimental împreună un post de 40 de zile cu suc de portocale, dupa care am continuat încă 6 luni, cu un post numai cu lichide. În tot acest timp, mintea noastră a devenit incredibil de clară, și exact în acest timp, am reușit să sintetizez cu succes acel mineral care se găsește în apa Hunza. Produsul realizat a fost numit Crystal Energy. Am început imediat să-l bem și lumea a început să spună: „Mamă, aratați minunat, mult mai tineri ca acum 15 ani, când v-am văzut ultima dată”. După ce am dăruit, în fiecare lună, câteva mii de sticluțe cu acest produs prietenilor noștri, am început, din cauza cererii mari, să le comercializăm noi înșine. O picătură de Crystal Energy la 30 ml apă sau o linguriță plină la 3,8 litri apă purificată (apă plată sau distilată) este capabilă să stabilească legături intime cu membrana celulară. Se pot bea tone de apă curentă de la rețea, dar daca îi lipsesc micronutrienții care să o transforme în „apă vie”, se poate ajunge la deshidratare la nivel celular! Apa băută poate trece prin corp fără să hidrateze cu adevărat, și noi credem că dacă am băut destul, suntem cu siguranță sănătoși! Celulele deshidratate trec într-o stare catabolică (dezasimilație și descreștere), ceea ce înseamnă că organismul începe să-și consume propriile celule și țesuturi, practic, să se autodistrugă. Așa se explică apariția bolilor autoimune, cum sunt lupusul, scleroza în plăci, sclerodermia etc. Din această cauză, apa este cel mai important lucru pe care îl putem oferi organismului nostru, însâ numai o apă de băut cu adevarat bună va genera sănătate și o viață lungă. Acesta este secretul apei Hunza.
Între timp, am ajuns cu Crystal Energy mai departe. Dispunem acum de așa-numita tehnologie a microclusterilor (Microcluster Technology). Luăm minerale, le uscăm și le facem pudră, o pudră cu caracteristici neobișnuite. Atunci când am amestecat pudra de microclusteri cu diferite alimente și nutrienți, am crescut absorbția acestora în mod semnificativ.
În general, hrana absorbită într-un sistem digestiv care funcționează bine reprezintă aproximativ o treime din cantitatea totală de hrană ingerată. Aceasta înseamnă că dacă înghițim 1 g vit. C, numai 300 mg vor fi absorbite de organism, restul de 700 mg vor fi eliminate prin tractul digestiv. Amestecand pudra de microcluster cu vitamina C, randamentul absorbtiei ajunge la 100%. Dupa ce am amestecat toți nutrienții posibili cu această pudră de microclusteri, absorbția a ajuns în toate cazurile la 100%. Faptul se poate măsura foarte simplu și trebuie să spunem că ne-a mirat și pe noi, din cale afară.
Initial, eu și soția mea, Gael, am dat produsului numele de Microhydrin sau Active-H, dar ulterior l-am perfecționat, și el este distribuit în prezent prin firma „New Vision” în America și firma parteneră „Generation of Health” (Goh) în Europa, sub numele de Megahydrin, și actualmente sub numele de Active-H. (Forma de distribuție este Multi Level Marketing (Mlm), oricine putând să devină, partener-distribuitor – Nota trad.).
După toți acești ani, cred că descoperirea cea mai importantă din viața mea, mai bine zis a lui Gael și a mea, este acest Active-H. Este incredibil ce efect poate să aibă, pentru că oricine probează îi simte imediat energia. Cu Crystal Energy celulele sunt hidratate pe deplin, iar corpul utilizează apa din plin. Eu și soția mea, Gael, bem apă purificată, combinată cu Crystal Energy, și luăm magneziu ca supliment, un gram pe zi (acesta conduce calciul spre oase, un fenomen esential, mai ales la vârste înaintate).

Sursa: http://www.formula-as.ro/2006/726/mica-enciclopedie-as-27/henri-coanda-si-apa-vietii-7166

Dacă ți-a plăcut lasă un comentariu!
_______________________________________________________________________________________
Nu păstra doar pentru tine, share-uiește!
Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 11 Februarie 2014 în PAGINA VERDE

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: