RSS

Opt secrete în Clash of Clans

16 Mai

wallbreaker

1. Wall Breakers folosiți ca depozit de Elixir

Probabil v-ați gândit la Barracks că pot fi folosite doar pentru producerea trupelor. Greșit. Dacă încă nu ați observat, în fiecare cazarmă se poate seta o „coadă de așteptare” pentru producția trupelor, care dealtfel poate fi anulată fără nici un fel de penalizare. Aceasta depinde ca mărime de nivelul cazărmii (de exempu pentru o cazarmă nivel 9 se poate programa o coadă de așteptare de maxim 60 housing space). Important de știut este faptul că elixirul necesar pentru construcția trupelor din coada de așteptare este “stocat” în cazarmă, acesta neputând fi farmat de eventualii atacatori, chiar și atunci cănd nu esti online. Secretul constă în folosirea acestor „cozi de așteptare” înainte de a ieși din joc, cu condiția să aveți „Army Camps” complet ocupate. În acest fel, elixirul nu va fi “cheltuit“ și deci puteți pune în siguranță câteva sute de mii de elixir, pe perioada când nu sunteți online. Când vă întoarceți în joc, puteți anula cozile de așteptare și evident vă recuperați elixirul. Privind în lotul de trupe potențiale, o să observați că Wall Breaker-ul are cel mai mare „cost” raportat la housing space. Astfel setând cozile de așteptere doar cu acest tip de trupe vă asigurați maximul de elixir care poate fi salvat.

2. Saving the Campaign for a last big push

Există un tip/sfat de joc în timpul ecranelor de încărcare, care spune că dacă aveți nevoie de un pic mai multe resurse, puteți lupta versus goblinii din Campania single-player. Acest lucru este adevărat, dar după ce jucați primele misiuni, probabil o să constați un cuantum al resurselor câștigate ridicol de mic și probabil o să renunțați. Secretul este că puteți câștiga până la 4,8 milioane de aur și elixir în această Campanie, doar că 3 milioane sunt alocate abia în ultimele 5 nivele. Aceste nivele ar putea părea la prima vedere imposibil de realizat, dar cu un upgrade de unități la nivelul 5+ veți vedea că nu este chiar așa de greu. Vorbesc doar despre farming pentru resurse, și nu neapărat de obținerea a 3 stele în luptă.

3. De multe ori Răzbunarea este un fel de mâncare cel mai bine servit

Îți place sau nu, în jocul asta vei fi adesea atacat atunci când nu ești online și nu ai scutul activat. Secretul este că aceste atacuri reprezintă, de asemenea, o oportunitate rară! Atunci când vizualizați lista cu înfrângeri, aveți posibilitatea de a vă răzbuna pe cel care v-a atacat – „Revenge”. Acesta este un avantaj strategic imens, pentru că înainte de a te decide dacă o faci sau nu, ai posibilitatea de a vedea satul respectiv, nivelul și raza de acțiune a defensivei lui (click pe cladirea respectivă) și evident îți poți construi liniștit, cu calm, un plan de atac. Deasemenea se pot verifica și cantitățile de gold și elixir pe care le deține. Recomandarea este de a urmări în special pe cei care atacă cu doar câteva trupe, deoarece aceștia sunt susceptibili de a avea stocuri mari de resurse. În cazul în care un adversar este protejat de shield sau on-line, trebuie doar să verificați din nou mai târziu.

4. Downgrade de trofee cu eroi

Dacă optați pentru o strategie de farming probabil dar mai degrabă sigur o să fiți nevoiți să mai pierdeți din trofeele acumulate pentu a trece într-o Ligă inferioară. Secretul pentru a face acest lucru fără nici un fel de pierderi este să folosiți eroii, regele sau regina. Deschideți lupta, plasați eroul pe hartă și apoi terminați bătălia înainte ca acesta să apuce să facă daune.

Simontay78-ClashOfClansPart8Farming152

5. Raiding-ul și nivelul de Town Hall

Există o varietate de parametri care determină cât de multe resurse poți fura de la un adversar, dar cel mai important este nivelul la Town Hall. În cazul în care adversarul tău are același nivel, sau un nivel mai sus sau mai jos decăt al tău, vei obține un modificator parametric de 100% pentru ceea ce se poate fura. În cazul în care adversarul tău are TH-ul cu 2 nivele de mai sus vei obține un modificator de 125%, iar în cazul în care este cu 3 nivele de mai sus vei obține un modificator de 150%. Mai mult decât atât, același adversar va obține un modificator de 50 % și respectiv de 25 % pentru orice încercare de a se răzbuna. Nivelul TH afectează deasemenea, costul de a căuta noi adversari când vrei să ataci, care poate deveni semnificativ la nivele mari.

6. Cum să furi mult și ieftin

Atunci cand mergi la farmat este foarte important să chetuiești cât mai puține resurse și să furi cât mai multe. Teoretic, acest lucru ar fi posibil de realizat relativ confortabil cu câteva hoarde de arcași, barbari și goblini. Practic, devine foarte dificil din cauza mortierelor, cea mai periculoasă defensivă de tip ”area splash” care face ravagii în hoardele de furăcioși. Secretul este că folosind Lightning Spell cu upgrade 4+, poți scăpa lejer de mortiere de nivel 4-5, oferind astel o breșă pe direcția de atac a hoardelor de prădători. Reușita unui raid de farming devine mult mai probabilă în acest caz, cu un consum minimal de resurse.

7. Pierde în mod inteligent

Sunt sigur că ai întâlnit în joc mulți jucători care au Primaria (Town Hall) expusă, neprotejată de ziduri sau alte mijloace defensive. Probabil că te-ai gândit că nu există nici un motiv rezonabil pentru ați părăsi Primăria și a o lăsa expusă în fața hoardelor de vandali, cu atât mai mult cu cât dacă aceasta este distrusă, lupta este din start pierdută. Greșit. Acesta este un mod inteligent de a pierde și totodată de a avansa rapid în joc.Există mai multe motive, dar cel mai important este că de fiecare dată când te atacă cineva și îți distruge TH, veți obține cel puțin un scut 12 ore. În acest fel indiferent de valoarea atacului pe care îl primești îți asiguri un scut relativ permanent, care de fapt conduce la protejarea producției de resurse (elixir, gold), deci la dezvoltare. Pe de altă parte, psihologic, oferiți atacatorului o țintă sigură și greu de refuzat, statistic acesta fiind tentat în dorința logică de victorie de a ataca inițial Primăria. Folosiți acest lucru pentru a vă crea un avantaj. Înconjurați Primăria cu capcane (bombe, trape și tesla) descurajând din start planul de atac al adversarului.

8. Sweet Victory – 1250 trofee

Poate că nu este un mare secret faptul că veți obține 450 de cristale (gems) atunci când ajungeți la 3 stele în realizarea target-ului „Sweet Victory „. Ceea ce ar putea fi cu ușurință mai mult decât un secret este faptul că acest lucru este foarte ușor de realizat începând de la un nivel 6 Town Hall (poate chiar mai mici). Acest lucru vă ajută foarte mult în dezvoltare pentru că astfel puteți achiziționa al treilea constructor (Buider’s Hut).

keep-calm-and-play-clash-of-clans-80

Dacă ți-a plăcut lasă un comentariu!
_______________________________________________________________________________________
Nu păstra doar pentru tine, trimite la prieteni, mail-uiește sau share-uiește!

 

 

Anunțuri
 
116 comentarii

Scris de pe 16 Mai 2014 în DIVERSE

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

116 răspunsuri la „Opt secrete în Clash of Clans

 1. silviu

  2 Septembrie 2015 at 16:08

  Intrati in clanul Executron va astept

   
 2. Mihai Marian

  17 Septembrie 2015 at 14:57

  Mai posteaza sunt bune metodele . Vom fi mai avantajati

   
  • Anonim

   6 Mai 2016 at 19:36

   ba ce faceci fratilor ba eu am 9 ani si cui ii pasa da bine clash of clans este jocul cel mai tare

    
   • Anonim

    22 Octombrie 2016 at 14:51

    esti praf copile

     
 3. adi

  18 Septembrie 2015 at 12:38

  Salutare. Vă rugăm veniti la mine in clan. RomanianChamps ☆ sau RomanianLegend ☆.pentru mai multe detalii va aștept. baftă

   
  • Anonim

   14 Iulie 2016 at 1:05

   imi dai contu tau de clash plz

    
 4. Anonim

  2 Octombrie 2015 at 16:26

  veniti in ”dracula clan se doneaza f bine

   
  • Anonim

   29 August 2016 at 8:03

   nu vin

    
 5. Anonim

  22 Octombrie 2015 at 14:52

  veniti in : Best of RO
  asteptam membri noi

   
 6. Office@marinstal-best.ro

  27 Octombrie 2015 at 7:47

  Intrati in clanul Arges Pitesti. Doar jucatori buni. Va asteptam

   
  • fabyan

   6 Mai 2016 at 23:27

   Asteptam sa ma primiti

    
  • Anonim

   2 Octombrie 2016 at 21:09

   cum intru pe ce apasa

    
 7. adde

  28 Octombrie 2015 at 8:37

  Veniti in Bucuresti.Com clan de 2 fara waruri pierdute
  Se doneaza foarte bine si leaderul e andrei a.mnk!!Va asteptam!

   
 8. Anonim

  10 Noiembrie 2015 at 19:42

  Haideti in clanul Forta Romania cu 2 de semnul intrebari. Va astept!!

   
 9. LLOYD

  22 Noiembrie 2015 at 13:17

  ~~¿~~INTRATI IN CLANUL „” NEW CLAN.RO””” CLANUL E APROAPE FULL DECI GRABITIVA DONAM MEREU MINIONI de3 si dragoni

   
 10. Florin

  18 Decembrie 2015 at 17:19

  intrati in clanul meu deathbridge ..donez mereu ori ce !

   
 11. Alex

  22 Decembrie 2015 at 9:05

  Vând cont clash of clan lever 114 cu posibilitate de schimbare de nume preț 200 lei vânzare doar fata în fata pentru ca cumpărătorul sa se convingă de autenticitatea contului și pentru a nu avea probleme ma puteți găsi pe Fb Alecs Mihay din București ceai☺

   
  • Iulian

   28 Decembrie 2015 at 3:43

   Vand cont lvl 113 aproape full, th 9, pt a vedea contul cautati clanul kentaury-ro si numele julake. Pt alte detalii va stau la dispozitie acolo.

    
   • Iulian

    28 Decembrie 2015 at 16:35

    Nu mai este valabil anuntul.

     
 12. Nicolae Miricescu

  31 Decembrie 2015 at 11:24

  VAND CONT CLASH OF CLANS LVL 134-PRETUL FIIND DE 400 EURO
  DESCRIERE SUMARA:
  TH LVL 10
  CLAN LVL 5
  APROAPE TOTI LUPTATORII LA NIVEL MAXIM(VA POT TRIMITE SI ALTE POZE CARE SA CONFIRME ACEST LUCRU))
  POTIUNI NIVEL MAXIM
  1650 GEMS
  REGE SI REGINA LVL 27
  LA GARD LUCREZ INTENS(IN PREZENT ESTE MAI MULT DE JUMATE NIVEL 8 SI 9)
  DACA VRETI PUTETI RAMANE IN LOCUL MEU CA SI CO-LEADER(SUNT AL DOILEA DIN CLAN,CLAN INFIINTAT ACUM MAI MULT DE 4 ANI).
  PRETUL ESTE USOR NEGOCIABIL.

   
 13. Anonim

  31 Decembrie 2015 at 19:06

  Haideti in Romania Ma
  ster

   
  • Anonim

   28 Octombrie 2016 at 20:07

   Af

    
 14. Alvez

  17 Ianuarie 2016 at 12:23

  BraveKingdom recruteaza playeri noi!! Clan lvl 7 in curand va fi lvl 8! Avem waruri tot timpul, imediat ce se termina incepe altul, media de th este de 9, avem 4 th11 in clan, nu cerem decat sa fiti activi sa donati si sa va folositi ambele atacuri atunci cand sunteti la war!!De preferat este th 8 cu update-uri bune sau mai sus, dar se pot face exceptii daca sunteti activi stiti jocul si cresteti repede! Noi jucam doar de fun asa ca va asteptam la noi in clan!!

   
 15. Anonim

  20 Ianuarie 2016 at 3:51

  Cine este dispus pt war este așteptat în clan Laurx sau #LRQ9JRJY specific ca așteptăm numai pers serioase

   
 16. Daniel

  21 Ianuarie 2016 at 20:52

  Casă este nivelul 6 acei care ei soldați un na este nivelul 8 și eu sunt nivelul 35

   
 17. ClashOFName

  23 Ianuarie 2016 at 22:30

  Daca vreti un adevarat clan veniti in clanul „The Scorpyon 🍀”
  Recrutam membri ( bonus elder donatii 100 % war 2 ori pe saptamana Clanu nou infintat de Noname_HD !!! Va asteptam sa facem o adevarata echipa .

   
 18. Cosmin Andrei

  13 Februarie 2016 at 14:17

  Salut ! Intrati in clanul Original Romania , war-uri mereu , playerii joaca , elder gratis , co-leader pe incredere ! Va asteptam .

   
 19. Anonim

  14 Februarie 2016 at 23:54

  üüüüeeeerr4q4qrtttqq
  qfqq

   
  • Anonim

   17 Februarie 2016 at 21:43

   Veniti in clanu FOTBAL de lv 3

    
 20. Laurentiu

  24 Februarie 2016 at 20:38

  Super tare , ms pt toto! 😀 Haideti in clanu CEI DREPTI

   
 21. AndreiRaul

  30 Martie 2016 at 14:45

  Veniți în România Edition

   
 22. Anonim

  9 Aprilie 2016 at 11:31

  Veniti in clanul Tigrii de foc cu putina vointa vom devenii cel mai bun clan ro

   
 23. Alvaro

  20 Aprilie 2016 at 16:38

  veniti in clanul : Romania liderul este ALvaro si uneori Al deoarece e tot contul lui

   
 24. Alvaro

  24 Aprilie 2016 at 12:10

  coleder gratis

   
 25. Cristi

  7 Mai 2016 at 9:48

  Cum donez bani in joc

   
  • Anonim

   4 Iulie 2016 at 15:36

   Cred că nu poți

    
 26. Anonim

  13 Mai 2016 at 19:49

  Va asteptam pe clanul Ro Vaslui,word mereu,elder gratis si Co leader daca esti de incredere…Va asteptam

   
 27. Anonim

  15 Iunie 2016 at 16:02

  Salut eu sunt un baiat cu th 8 intrati in clanu marllboro# PCY8CLL

   
 28. Anonim

  15 Iunie 2016 at 16:05

  #PCY8LCLL asa e drept

   
 29. Anonim

  20 Iunie 2016 at 8:51

  Clanul Transilvania (#QV8PUVUV) este nou infiintat cu leaderi gata sa va ajute. Elder instant. Va asteptam !

   
 30. ValY CalyN

  22 Iunie 2016 at 16:17

  Se pot dona resurse in joc?

   
 31. Anonim

  23 Iunie 2016 at 15:39

  Salut va aștept în clanul România ok clan lv 8. Vârstă minimă 18. Suntem un clan foarte activ donațiile nu se țin cont la ele

   
 32. Andrei

  30 Iunie 2016 at 16:58

  Vrei un clan MAI BUN,MAI ACTIV , vino in clanul nostru FANATIC WAR un clan de lvl 4 te asteptam si pe tine !!!

   
 33. Anonim

  2 Iulie 2016 at 20:30

  ma ajuta careva stie de ce nu merge tastatura la clash of clans pe leptop

   
 34. Anonim

  13 Iulie 2016 at 7:35

  Haideti in WARRIORI RO clan nou activ

   
 35. viorel

  30 Iulie 2016 at 12:07

  112333333

   
 36. Claudiu Tîrîşi

  2 Septembrie 2016 at 16:49

  Veniti in clanul BadBoys

   
 37. Anonim

  26 Septembrie 2016 at 14:26

  atentie clash of clans e cel mai tare joc veniti la mine an cln se numeste ROMANIA NR 1

   
 38. Anonim

  18 Octombrie 2016 at 16:50

  Veniți în ~NewGeneration~

   
 39. Anonim

  22 Octombrie 2016 at 14:52

  VENITI IN Urban City

   
 40. Vlad

  2 Noiembrie 2016 at 11:24

  Va așteptăm in Iasi . Cel mai bun clan din iasi . Acceptam numai th 9 , iar pt cei de th8-7-6 avem academii speciale pt asta

   
 41. Anonim

  14 Noiembrie 2016 at 12:45

  Am incercat cu multe apk sa fac hack la clash of clans ( freedom game hacker game kiler x mod games game guardian lucky patcher 4 shared) nici una nu a mers ajutatima va rog!!!ps: nu merge nici prin giveawysofckansofclans sau alt generator de gems pentru ca ma pune sa descarc o apk care necesitansa te abonezi pe bani….:(((((

   
 42. Anonim

  16 Ianuarie 2017 at 1:09

  twetwere

   
 43. Anonim

  16 Ianuarie 2017 at 1:15

  RECRUTEZ PENTRU WAR PLAYERI CU MAXIM TH 8 cautati clanul SOULBROTHERS-TM sef clan THE BIG BOSS

   
 44. Anonim

  15 Februarie 2017 at 18:41

  VENITI IN CLANUL MORTALIXXX EXACT CUM AM SCRIS EU SE DA CO LA 500 DONATII SI TREBUIE SA FI IN PRIMELE 7 LOCURI DACA VREI IN WAR TREBUIE SA AI 300 DONATII SI SA AI UN LIMBAJ CAT DE CAT POTRIVIT VA ASTEPT IN CLANUL MEU PENTRU MAI MULTE DETALII INTRATI IN CLANUL MEU VA ASTEPT

   
 45. Anonim

  18 Februarie 2017 at 11:49

  Am o problema foarte mare.De ce nu mi se mai vede niciun om?Nu se mai vad nici soldații…nici..nimic.

   
 46. Anonim

  18 Februarie 2017 at 11:49

  Am o problema foarte mare.De ce nu mi se mai vede niciun om?Nu se mai vad nici soldații…nici..nimic.

   
 47. Anonim

  20 Februarie 2017 at 23:38

  Veniti in clan *IARBA*VERDE* bafta va astept

   
 48. Silviu Stoica

  16 Mai 2017 at 19:06

  salut.cautam jucatori in clanul RoMania Clash,un clan doar de romani,cu multe waruri castigate.leader kingkat2.va astept.cererea in romana.

   

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: