RSS

Apple și Garanția limitată internațională

10 iun.

apple garantie

Vrei să afli dacă telefonul sau tableta ta beneficiază de garanție ? Acest lucru este foarte important mai ales atunci când vrei să cumperi un device second-hand sau online de pe situri care par dubioase.. Apple oferă garanție internatională pe o perioadă de un an de la achiziționare pentru toate device-urile comercializate de companie. La noi în țară service-ul device-urilor care suportă în termen garanția internatională este asigurat de Noumax (Authorised Service Provider & Reseller). Produsele Apple pot fi aduse pentru reparații sau revizii, în perioada de garanție sau post-garanție. Poți simplu verifica online acest lucru introducând serial number-ul idevice-lui tău, accesând urmatoarea adresă:

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

Acest serviciu este foarte util având în vedere că funcționează pentru toate dispozitivele Apple. Pentru a afla serial number-ul, mergeți pe iOS la Settings->General->About->Serial Number.

Important de știut !

ATENȚIE!  Garanția internatională se activează odată cu activarea device-ului. Garanția este valabilă doar dacă este însoțită de bon fiscal sau factură originală, DOAR de la Dealeri sau reselleri autorizați Apple.

 Garanţia limitată pentru un an Apple este o garanţie oferită voluntar de producător. Aceasta acordă drepturi separate de drepturile acordate de legislaţia privind protecţia consumatorilor, incluzând dar fără a se limita la acele drepturi referitoare la bunuri necorespunzătoare. Prin urmare, avantajele Garanţiei limitate pentru un an Apple sunt suplimentare şi nu înlocuiesc drepturile acordate de legislaţia privind protecţia consumatorilor. Consumatorii au dreptul de a alege să solicite reparaţii în baza drepturilor acordate de Garanţia limitată pentru un an Apple sau a celor acordate de legislaţia privind protecţia consumatorilor. Termenii şi condiţiile Garanţiei limitate pentru un an Apple nu se aplică pentru solicitările în baza legislaţiei privind protecţia consumatorilor.

Prezenta garanţie nu se aplică: (a) pentru piesele consumabile, cum ar fi bateriile sau pentru straturile de protecţie, care sunt proiectate pentru a diminua în timp, cu excepţia cazului în care defecţiunea a avut loc din cauza unor defecte legate de materiale sau de manoperă; (b) pentru daune cosmetice, incluzând dar fără a se limita la zgârieturi, îndoituri şi plastic crăpat pe porturi; (c) pentru daune cauzate de utilizarea împreună cu un alt produs; (d) pentru daune cauzate de accidente, utilizare abuzivă sau greşită, contactul cu lichide, incendii, cutremure sau alte cauze externe; (e) pentru daune produse în urma utilizării Produsului Apple fără a respecta manualul, specificaţiile tehnice sau alte instrucţiuni publicate privind Produsul Apple; (f) pentru daune cauzate de reparaţii (inclusiv upgrade-uri sau extinderi) efectuate de persoane care nu sunt reprezentanţi Apple sau Furnizori de servicii autorizaţi Apple („AASP”); (g) pentru un Produs Apple care a fost modificat pentru schimbarea funcţionalităţii sau a capacităţii fără obţinerea permisiunii scrise a companiei Apple; (h) pentru defecţiuni cauzate de uzura normală sau determinate în alt fel de învechirea normală a Produsului Apple; sau (i) dacă un număr de serie a fost îndepărtat sau şters de pe Produsul Apple sau (j) dacă produsul este furat sau Apple consideră, în mod rezonabil, că produsul este furat, în baza informaţiilor furnizate de autorităţi.

SFAT !

Când achiziționați un telefon Apple, presupun că vă gandiți și la performanțele de telecomunicație , nu doar la brand. Ca urmare ar fi bine să vă informați înainte de a cumpăra, dacă device-ul funcționează în România în noua tehnologie 4G (Ultrafast LTE). Nimic mai simplu! Verificați pe cutie ce model este produsului (ex. A1457), înainte de achiziționare și apoi verificați compatibilitatea, la adresa: http://www.apple.com/iphone/LTE

Sursa: TechDepo

Dacă ți-a plăcut lasă un comentariu!
_______________________________________________________________________________________
Nu păstra doar pentru tine, trimite la prieteni, mail-uiește sau share-uiește!
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 10 iunie 2014 în DIVERSE

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: