RSS
Imagine

Tehnologia viitorului devine publică

21 mart.

Portrait of a boy with the map of the world painted on his face.

Ceva semnificativ se întâmplă în direcția transformării tehnologice planetare oricât ar încerca bancherii și
corporațiile să oprească dezvoltarea unor soluții care oferă libertate reală, energetică, tuturor oamenilor de pe planetă. Omenirea se îndreaptă vertiginos spre un nou model de gândire și de acțiune. Frica, suspiciunea, îndoiala și ignoranța, nu mai reprezintă status quo-ul cotidian al ființei umane. Minciunile, secretele și metodele abominabile de manipulare a populației, sunt din ce în ce mai expuse opiniei publice. O nouă era se deschide în fața noastră, o era a energiei libere, a abundenței, a păcii și spiritualității. Trăim vremuri istorice. Energia liberă chiar există. Din păcate o mare parte din mass media încă menține majoritatea populației departe de aceste recente descoperiri senzaționale care ar schimba total modul de a trai pe planeta noastră.

Vă recomand, dacă credeți că vă interesează subiectul, să aveți întâi răbdarea de a viziona acest film, un documentar excepțional în care se explică tehnologia viitorului (dublat în limba română). Răbdarea
vizionării filmului va fi un cumul al înțelegerii și acceptării voastre personale, a ceea ce urmează a fi prezentat în acest articol.

Sursa: Esoteric Golden Spirit

Mehran Tavakoli Keshe, fondatorul fundației belgiene cu același nume, inginer în fizică nucleară de origine iraniană, și-a dedicat peste 40 de ani din viață cercetării în domeniul înțelegerii și folosirii energiilor ce guvernează universul. Astfel, acesta este autorul unor noi teorii revoluționare, care completează și reiterează actualele concepte cunoscute și acceptate în fizică și astrofizică. Grație acestor noi teorii și a experimentării acestora în practică, Keshe a proiectat și construit o serie de dispozitive care ar putea revoluționa obținerea energiilor domestice (puse în folosul omenirii) exclusiv din energia și materia universală (free energy). Această nouă tehnologie are la bază un reactor plasmatic la rece și include producerea de căldură și electricitate, gravitație, transformari materiale de substanță, cât și transporturile de orice fel, de la cele locale până la cele galactice, care ar „încheia” pentru totdeauna era combustibilor fosili și dictatura corporațiilor energetice mondiale.

imagesCAJI3GC6

În anul 2012, Fundația Keshe, a invitat reprezentanții tuturor statelor planetei la o conferință, în care s-a dorit a li se pune la dispoziție aceasă tehnologie, în mod gratuit, cu condiția semnatară, a respectării păcii planetare. La conferință au fost interesate și au participat, prin reprezentanți, doar aproximativ 15 state.

Din martie 2013 fundația a început să susțină o serie de conferințe și workshop-uri publice (live sau online), cu invitație internațională, referitoare la aceste subiecte și la implementarea cât mai rapidă a lor în viața comunităților. (majoritatea sunt publice pe youtube sau livestream).

Fundația Keshe a lucrat mai bine de două decenii pentru a înregistra patente în toată lumea, astfel încât atunci cand noua tehnologie va fi prezentată pe piață, să nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosită, deoarece intenția primară este aceea de a fi oferită în mod caritabil tuturor oamenilor de pe aceasta planetă.

Fundația este înregistrată ca o organizație non-profit în Olanda și are un birou permanent în Ninove – Belgia, iar obiectivele sale primordiale sunt: încălzirea globală/ emisiile de CO2 (realizat); reducerea consumului energetic (realizat); problema lipsei apei potabile (realizat); problema hranei (parțial realizat); dezvoltarea și realizarea posibilității călatoriilor extraterestre pentru întreaga omenire (Space Ship Institute).

Se pare că singurele condiții pentru ca acest ultim pas să fie făcut, erau cooperarea guvernelor și implicit a oamenilor de știință din fiecare țară și intenția  acestora de a folosi această noua tehnologie într-un sens benefic, ceea ce, în ciuda nivelului de conștiință mediu de pe planetă, care este destul de scăzut, poate deveni realitate.

Având se pare motive să se teamă că viața sa ar putea fi în pericol, Mehran Keshe, în urmă cu câteva zile, a pus la dispoziția întregii planete prin intermediul internetului, continutul legendarului stick USB cu detalii despre tehnologia MAGRAV care a fost înmânat în anul 2012 reprezentanților mai multor state. 1.6Gb de informație neparolată, care conține patente, schițe, planuri, studii, analize, explicații etc, a fost pus la dispoziția întregii umanități. Informația este foarte fragilă, siturile și serverele pe care este uploadată și retransmisă fiind închise rând pe rând.

Va recomand să încercați să downloadați această arhivă și să dați mai departe acest mesaj astfel încât planurile acestei tehnologii să ajungă în posesia a câtor mai mulți oameni, mai ales a celor care le pot pune în practică !!

Dacă ți-a plăcut lasă un comentariu!
_______________________________________________________________________________________
Nu păstra doar pentru tine, trimite la prieteni, mail-uiește sau share-uiește!
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 21 martie 2014 în VIITORUL ACTUAL

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Scrie un comentariu